Het is lang niet altijd eenvoudig om de juiste ICT-voorzieningen aan te schaffen en goed te implementeren in uw organisatie. Jada Automatisering staat u daarom graag bij in dit proces. Naast levering van hard- en software bent u ook voor ondersteuning en onderhoud bij Jada Automatisering aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

AdviesAdvies

De wereld van de ICT biedt een groot scala aan mogelijkheden waardoor het niet eenvoudig is om de juiste ICT-voorzieningen aan te schaffen. Maak daarom gebruik van de aanwezige kennis en ervaring binnen Jada Automatisering. Zo haalt u het uiterste uit uw ICT-voorzieningen en wordt u behoed voor het maken van verkeerde keuzes.

VoorlichtingVoorlichting

Verhoog de productiviteit van uw organisatie door uw werknemers goed voor te lichten over uw ICT-voorzieningen. Op deze manier haalt uw organisatie het maximale uit de beschikbare middelen.

OnderhoudOnderhoud

Het up to date houden van uw systemen verhoogt in grote mate de veiligheid en beschikbaarheid van uw gegevens. Door het afsluiten van een onderhoudscontract loopt u geen onnodige risico’s en blijven uw ICT-voorzieningen voldoen aan de laatste eisen. Bij Jada Automatisering kunt u terecht voor algemeen onderhoud als wel onderhoud op maat.

ReparatieReparatie

Wanneer systemen uitvallen komt dit altijd ongelegen en brengt dit veel ongemak met zich mee. Door een grote voorraad aan apparatuur kan Jada Automatisering u vaak snel op weg helpen zodat u minimale overlast ervaart. Verder wordt ook de afhandeling van een reparatie voor u verzorgd.